Friday, 21 December 2012

kenali aku

aku suria,seorang perempuan berusia 32 tahun..aku pernah berkahwin,tapi sekarang sudah hampir 4tahun aku menjanda solo-molo.. aku boring sebab tu aku buat blog ni.. akan aku ceritakan segala-galanya tentang diri aku.. sape2 yang berminat nak baca, baca aje lah,aku tak kisah korang nak komen ke nak romen ke.. aku pedulik ape kan? aku suke romen2 ni.. emmmm

sebelum cerita lebih jauh lagi aku nak terangkan kat sini ye.. mungkin aku akan menceritakan perkara-perkara yang mengairahkan,sebabnya aku sepi.. tp aku bukan pelacur ok.. aku cuma janda sepi tambah dengan gersang, sape nak join aku, aku okey je.. boleh tukar2 cerita basah.. sebab aku memang suke nak tahu.. hehehehehe

aku memang nakal, tapi nakal dalam penulisan je.. jangan harap korang dapat jumpe aku di luar alam maya. hahahahhaha

lepas ni aku kita akan basah bersama tapi tempat lain2 lah......

aku tengah fikir ni nak start cerita dari mana.. bagi aku idea basah.. emmm




20 comments:

  1. Dah berhenti ber blog ke cik suria?

    ReplyDelete
    Replies
    1. πŸ‘‰ *JADIKAN DIRI ANDA SEORANG PERKASA DI RANJANG DAN MENJADI KEBANGGAAN SI ISTERI*
      - Mahu kah anda bertahan lama apabila bersama isteri.
      -Mahukah anda melihat isteri mencapai 3 atau 4 kali klimak setiap kali anda mendatanginya.
      -Mahukah dilihat hero di mata isteri.
      -Yang penting ego seorang lelaki terpelihara.

      πŸ’ͺπŸ’ͺ *TANPA UBAT MAKAN ATAU SAPU*
      Anggota anda yang satu itu juga bolih di arah suruh utk kerja2.. spt menyuruh anggota badan lain spt kaki berlari, tangan mengangkat barang, mata melihat apa shj yg anda mahu lihat..
      πŸ‘‰ *APAKAH ADA CARA???*
      Ada!!!
      --Belajarlah bagaimana anda jga bolih menyuruh hati2 anda utk hal2 lain.
      -Ilmu bagaimana faktor hati mempengaruhi semua jasad anda utk apa jga tujuan.
      πŸ‘‰ *NIKMAT YANG TERBESAR DALAM HIDUP*
      Tak berguna kalau anda jutawan, hidup mewah rumah besar dn kereta paling mahal dn laju klau bermain dengan isteri tk bolih lama.
      Anu besar panjang tapi tk tahan lama ajak bermain pun tk berguna, lebih baik kecil pendek kalau lama bertahan.. klau besar, panjang dn bertahan lama??? Perghhh!!! Itu yg istri suka tu..

      πŸ‘‰ *MARI SAYA AJARKAN*
      - Belajar cuma sekali utk anda pakai dn amal guna utk se umur hidup anda, ia kekal dlm hidup anda selagi hayat anda masih ada.

      πŸ‘‰ *KALAULAH UNDANG2 MEMBENARKAN* Akan saya tunjuk demo dgn berapa pun wanita!!!

      πŸ‘‰ *TUTORIAL SECARA HADIR* bukan secara ebook..


      *Whatsapp* shj dulu
      013 6557445/018 2842548 *Raja Bersetubuh*

      Delete
  2. Cik Suria..?

    Tak berenti lagi... tengah cari idea basah!

    ReplyDelete
  3. Contact me email i zam_81@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  4. adoi, potong stim la...dh best2, penulis cabut lari pulak...bila nak hbs cerita nie...thn dpn pon tak hbs lg la, sbb penulis nak cari idea lg...hampa camnie

    ReplyDelete
  5. blh sms sy kita citer basah2 dlm hp je ya 0139954124

    ReplyDelete
  6. Takut ke kena laΓ±yak pantat yg dh 4 thn 2..

    ReplyDelete
  7. Emmmmmm.......jom2

    ReplyDelete
  8. salam cik suria bolih ke chating ngan sy sypn ke sepian gak ni skang ni tgh boring ni

    ReplyDelete
  9. Kerja kosong..
    Jualan dan pemasaran.
    Contact me - joe 0137078879

    ReplyDelete
  10. janda sian die sepi.aizanrazak@yahoo.com

    ReplyDelete
  11. Janda saggap 0197262216

    ReplyDelete